ALOIS TRANCY style /sadist/ favjp ~ JAPÁN________BY: Nina & Naru WE love MONOSHITSUJI.

E-mail: or
MSN:
 or

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Az oldal csak Internet Explorerrel működik tökéletesen! A többi böngészőnél, a linkelt modulokat csak úgy lehet megnyitni, ha a szó elejénél kattintasz!

NEWS                                                                                                     

Előző frissítések <1-2;3;4;5>

ciel-dress10_ankhutenshi.png icon image by MidnightPuppeteer friss. By: nina.
2010. 05. 01. szombat. 21:45
---------------------------------
Hello. Bocsii hogy sok ideje nem volt friss... De sem időm, sem kedvem nem volt... De mostmár van.:D Conon nem voltam, mert elhagytam a pénzem...>.< Hamarosan ballagás... Lehet megyek Versailles koncertre... Még nem tom... Új anime az oldalon: Chobits, Elfen Lied. Ma elég sok friss volt.:
Chobits:

- Történet
- Adatok
- Atashi, a kisnyúl
Vampire Knight:
- Történet
- Adatok
Bleach:
- Live Action
Naruto:
- Egy akatsukis élete 19

ciel-dress10_ankhutenshi.png icon image by MidnightPuppeteer dizi. By: nina.
2010. 04. 03. szombat. 17:38
---------------------------------
Hello. Új dizi van.^^ Gomenne a rosszabb minőségért, de újra lett telepítve a gépem és így elveszett a photoshop is, de majd újra felrakom. 2 új animével bővült a tartalom, a Kuroshitsujival és a Vampire Knightal. A dizin a Kuroshitsujiból Ciel látható. Közeleg a con.:D Jövőhéten veszem meg az anyagot. Közeleg a nyáriszünet is.*_* Najó ez hülyeség.X"D Holvan még.o.o A jövőben kapok egy új laptopot.:D És én választom ki a színét. Még nem tom milyet kérek sztem kéket.XD Jövőhónapban már lehet meg is kapom.:D

© favjp.gp 2010

 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!